Varilne žice

Nudimo vam varilne žice predvsem za varjenje TIG, za orodna jekla, nerjavna jekla in barvne kovine.

Za varjenje TIG

Pri nas lahko kupite varilne žice za orodna jekla in tudi za bolj specialne materiale kot so npr. magnezij, inocnel, broni, steliti, itd. Varilne žice so večinoma dobavljive v dimenzijah 1 mm, 1.2 mm, 1.6 mm, 2.4 mm in 3.2 mm. Žice nudimo v paketih ali po kosih. Za ponudbo dodajnega materiala pošljite mail (mail to bogdan.jez@tkc.si) ali pokličite na telefon 041 684 751.

Za lasersko varjenje

Izdelujemo varilne žice za lasersko varjenje. Ker prisegamo na kvaliteto, uporabljamo zgolj varilne žice najbolj priznanih proizvajalcev kovinskih materialov. Predvsem imamo pester izbor varilnih žic za varjenje orodnih jekel, nudimo pa tudi varilne žice za nerjavna jekla, barvne kovine in specialne materiale. V kolikor potrebujete kakšno posebno vrsto varilne žice, jo tudi lahko izdelamo.
Žice so dobavljive v premerih med 0.1 mm in 1 mm. Lahko so navite na kolut ali ravne. Standardni dolžina žic je 0.5 m, lahko pa jih izdelamo na poljubno dolžino do 1 m. Za ponudbo dodajnega materiala pošljite mail ( bogdan.jez@tkc.si) ali pokličite na telefon 041 684 751.
Za tehnična vprašanja lahko pišete na mail (klemen.pompe@tkc.si) ali pokličete na telefon 041 638 513.